Waarom het goed is om jouw klanten te verrassen met chocolade met jouw bedrijfslogo erop

Waarom het goed is om jouw klanten te verrassen met chocolade met jouw bedrijfslogo erop

Waarom het goed is om jouw klanten te verrassen met chocolade met jouw bedrijfslogo erop Wie houdt er nu niet van? Een lekkere bonbon of een lekker stukje chocolade. Vele mensen geven dit als cadeau. Zowel in het dagelijks leven als in werk gerelateerde kringen. Het is ook zeker een aanrader om als relatiegeschenk chocolade …

Waarom het goed is om jouw klanten te verrassen met chocolade met jouw bedrijfslogo erop Read More »

Nooit meer zorgen over je menu met menu engineering

Nooit meer zorgen over je menu met menu engineering

Nooit meer zorgen over je menu met menu engineering In de horeca is het belangrijk om te kijken naar de veiligheid en kritisch te kijken naar het eten omdat de voedselveiligheid erg belangrijk is. Daarom bestaat er een voedselveiligheidssysteem genaamd HACCP.   HACCP en menu engineering HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points …

Nooit meer zorgen over je menu met menu engineering Read More »